16 Haziran 2025 Pazartesi
Sonuç Yok
Tüm Sonucu Görüntüle
  • Anasayfa
  • Türkiye
  • Gündem
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • İktibas
  • Tarih
  • Sivil-Toplum
  • Din-Yaşam
  • Diğer
    • Eğitim
    • Spor
    • Kültür & Sanat
    • Sağlık
    • Teknoloji
  • Köşe Yazıları
  • Anasayfa
  • Türkiye
  • Gündem
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • İktibas
  • Tarih
  • Sivil-Toplum
  • Din-Yaşam
  • Diğer
    • Eğitim
    • Spor
    • Kültür & Sanat
    • Sağlık
    • Teknoloji
  • Köşe Yazıları
Sonuç Yok
Tüm Sonucu Görüntüle

PKK’nın irtibat bürosu HDP önündeki “Evlat Nöbeti” devam ediyor.

1 Eylül 2020
Sivil Toplum
0 0
0
PKK’nın irtibat bürosu HDP önündeki “Evlat Nöbeti” devam ediyor Görsel-2
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşWhatsapp'ta PaylaşE-Posta Gönder

Çocukları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin evlatlarına kavuşma ümidiyle HDP’nin Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde 3 Eylül’de başlattığı nöbet “Evlat Nöbeti” satılmışlığa karşı vatanseverlikle, çocuk tacizi, kalleşlik, vahşete karşı sevginin gücü ile BİRİNCI YILINI TAMAMLADI.

Dinsizliğe, Haksızlığa, iffetsizliğe, ahlaksızlığa, faşizme, ırkçılığa, zulme, terörizme Karşı tarihin çeşitli dönemlerinde şerefli bir seda bir ve asil bir duruşla “bir”ileri çıkıp zulmetin yönünü değiştirip insanlığın şeref listesinde yerlerini almışlardır .

İşte bizim terörle mücadele tarihimizde de, kendi çocuğu üzerinden bir ANA yüreği olarak başlayan ve  emperyalist ülkelerin  hizmetkarlığını yapan PKK ve onun parti  örgütü HDP’nin amaçlarına kurban olarak, doğulu genç kız ve erkek çocuklarının dağa çıkarılmasına karşı bir kişinin duruşu ile bölge genelinde ve dolayısıyla ülkemiz de terörle mücadele yepyeni bir cephe daha kazanılmıştır.

Bu yüreği Anne sevgisi ile dolu olan yiğit kişi, çocuklarını dağa çıkarmaya hayasızca aracılık eden PKK’nın Parti örgütü HDP’nin önünde tek başına eylemi BAŞLATAN  Hacire ANA diye saygıyla ismini zikrettiğimiz kişidir.

PKK tarafından Dağa kaçırılan çocukların  kurtarılmasına ve geri dönmelerine  öncü olarak mücadeleyi “Evlat Nöbetini” başlamasına vesile olan  HACİRE AKAR annedir.2019 yılında 273,2020 yılında Ağustos ayı itıbarı ile 140 kişi ikna yolu ile terörün pençesinden kaçarak devlete teslim olmuştur.

Bu asil eylemim başlangıcından bu yana dikkat çekici olan  PKK’ya katılımlar durmuş  ve geri dönüşler ve teslim olanlar olmuştur. PKK bölgede açıkça faaliyet yapamaz hatta dağlarda bile dolaşamaz, barınamaz  hale gelmiştir. Bölge halkını her fırsatta tehdit, ölüm ve infazlarla susturan PKK’lı teröristler bölge halkı karşısın da İFŞA olmaları sonucun da, çocuk katili vatan, din düşmanı terör örgütlerine  katılım alamaz duruma gelmişlerdir.

Dileriz ve umarız ki bu aşamadan sonra, HDP’nin Kürt halkının temsilcisi değil, Emperyalistlerin menfaat, çıkar karşılığı satın aldıkları kemik yalayıcılar ve sahibinin başını okşamasına her şeyini satanlar olduğu , bölge halkı ve Kürt kökenli vatandaşlar tarafından görülecektir.

Gerek halkların özgürlüğü gerek ise Kürt sorunu diyerek ısrar edenlerin ise gerek bölge halkları tarafından gerek ise tüm vatansever unsurlar tarafından HAİN veya satılmışlar olarak muamele göreceklerdir/görmelidirler.

Selam olsun Bayrağa, selam olsun vatanın bir karış toprağına, selam olsun minarelerden okunan ezana, Selam olsun vatan savunmasında kan verip hainlere karşı mücadele de  GAZİ olanlara, Selam olsun candan geçip vatanını canan bilip Mukeddesatımız ve Mefkurelerimiz uğrunda  ŞEHİT olanlara.

Mustafa Hakki SEZGİN

Bu yazının bağlantısını kopyala:
Etiketler: evlat nöbetiHacireHDPKürt sorunuMEFKUREPKKTerör
Önceki Haber

Bitcoin, Altcoin ve tüm kripto para birimleri Caiz Midir?

Sonraki Haber

Millî Eğitim Bakanımızın Dikkatine!

Sonraki Haber
Millî Eğitim Bakanımızın Dikkatine Görseli

Millî Eğitim Bakanımızın Dikkatine!

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Etiketler

15 Temmuz AB ABD AK Parti Almanya Ankara Avrupa BM CHP Covid-19 Feto Filistin Fransa Göbeklitepe Harran Hristiyan Korona Kudüs LGBT Medine MEFKURE Mekke MHP Müslüman Mısır NATO Osmanlı Pandemi PKK Rusya Suriye TBMM Türk Türkiye URSİAD Yahudi Çin Üsküdar İngiltere İran İslam İsrail İstanbul İstanbul Sözleşmesi Şanlıurfa

Copyright © 2022 Türkiye Postası Gazetesi
www.turkiyepostasi.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğraflar kaynak gösterilerek iktibas edillir.

Toplam Ziyaretçi Sayısı
2921061

Etiket Bulutu

15 Temmuz AB ABD AK Parti Almanya Ankara Avrupa BM CHP Covid-19 Feto Filistin Fransa Göbeklitepe Harran Hristiyan Korona Kudüs LGBT Medine MEFKURE Mekke MHP Müslüman Mısır NATO Osmanlı Pandemi PKK Rusya Suriye TBMM Türk Türkiye URSİAD Yahudi Çin Üsküdar İngiltere İran İslam İsrail İstanbul İstanbul Sözleşmesi Şanlıurfa

Köşe Yazıları

Yahudi zihniyeti ve davranışı

10 Haziran 2025

TÜRKİYE YÜZYILI: KIZILELMA; MEFKÜRE;AKİL ADAMLAR

18 Mayıs 2025

Erdoğan’ın sabrı, Bahçeli’nin cesareti ve Terörsüz Türkiye

14 Mayıs 2025
  • Künye
  • Reklam Politikası
  • Gizlilik ve Koşullar

Köşe Yazıları I Türkiye I Gündem I Siyaset I Dünya I Ekonomi I İktibas I Tarih I Sivil-Toplum I Din &Yaşam I Eğitim I Spor I Kültür & Sanat I Sağlık I Teknoloji

Sonuç Yok
Tüm Sonucu Görüntüle
  • Anasayfa
  • Türkiye
  • Gündem
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • İktibas
  • Tarih
  • Sivil-Toplum
  • Din-Yaşam
  • Diğer
    • Eğitim
    • Spor
    • Kültür & Sanat
    • Sağlık
    • Teknoloji
  • Köşe Yazıları

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist