16 Haziran 2025 Pazartesi
Sonuç Yok
Tüm Sonucu Görüntüle
  • Anasayfa
  • Türkiye
  • Gündem
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • İktibas
  • Tarih
  • Sivil-Toplum
  • Din-Yaşam
  • Diğer
    • Eğitim
    • Spor
    • Kültür & Sanat
    • Sağlık
    • Teknoloji
  • Köşe Yazıları
  • Anasayfa
  • Türkiye
  • Gündem
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • İktibas
  • Tarih
  • Sivil-Toplum
  • Din-Yaşam
  • Diğer
    • Eğitim
    • Spor
    • Kültür & Sanat
    • Sağlık
    • Teknoloji
  • Köşe Yazıları
Sonuç Yok
Tüm Sonucu Görüntüle

GAZETESİNE SAHİP ÇIKMAYAN SAYIN OKURLAR BU SAYIDA GERÇEKLERİ ÖĞRENEMEYECEKSİNİZ!

4 Ağustos 2021
Aytekin Yaşar
0 0
0
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşWhatsapp'ta PaylaşE-Posta Gönder

Bilmeniz gereken o kadar çok haber ve bilgi var ki, ama yazmayacağım. Diğer bazı gazeteciler de yazmıyorlar zaten.

***

Niye yazsınlar ki? Bu gün ilçe belediyeleri yerel gazetecilerin bir numaralı reklam gelir kapısı. Biz yazdık ta ne oldu ki? Kamuyu bilgilendirmek haberdar etmek için yıllarca mücadele ettim. Dönüp baktığım da BEDEL ÖDEMİŞİM. Sadece ekonomik bedeller değil, bir sürü de düşman sahibi olmuşum. Haa bizi bilen bilir, çokta tınnn.

***

HARAMİLER KOL KOLA!

Bakın güçlü bir gazeteyi harami politikacılar, gevşek idareciler, namussuzlar, şerefsizler ve alçaklar sevmezler. Neden sevmezler? Çünkü ipleri pazara düşer. Çünkü bunların önlerinde ceket ilikleyenler bu tiplerin gerçek yüzlerini gördükleri zaman yüzlerine tükürürler. Halkın içine çıkacak yüzleri kalmaz. İşte bu yüzden sevmezler.

***

YEREL BASIN SÜRÜNMELİ!

İşte bu yüzdendir ki haramî politikacılar, gevşek idareciler, namussuzlar, şerefsizler ve alçaklar halkın haber alma kaynağı olan gazetelerin sürünmesini isterler. Gazetecilerin ekonomik alanda kendilerine muhtaç kalmalarını ise bilhassa isterler. Bu haramîler konu imar ve rant olunca, önce kendi ideoloji görüşlerinin oldukları kişilerle bir araya gelirler, sonra da karşı ideoloji görüşte olanlarla bir araya gelirler. Hesaplar yapılır, rakamlar netleşir kimin payına ne düşecekse hızlı hızlı yoluna doğru akar. Bu tipler öyle alçaklardır ki, bunların lâkapları da vardır kendi aralarında. Yüzde oncu! Komisyoncu! Yüzde yirmici! gibi lâkaplar bunlardan bazılarıdır. Bunlar öyle herkesin görebileceği yerlerde bir araya gelmezler. Ya birisinin gözlerden uzak ofisinde ya da uzaklar da tenhalarda bir Kafe de bir araya gelip nargile tüttürüp şeytanla şeytanca plânlar yaparlar.

***

BU SAYIDA GERÇEKLERİ ÖĞRENEMEYECEKSİNİZ

Sevgili okurlarımız, kıymetli esnafımız ve takipçilerimiz. Bu sayıda bilmeniz gereken gerçekleri maalesef öğrenemeyeceksiniz. Çünkü siz hiç gazete okumuyorsunuz, okuduklarınıza da inanmıyorsunuz. Sizin de politikacılara ve gazetelere olan inancınız zayıflamış, tıpkı benim gibi. Hal böyle olunca elimde biriken belgeleri ve bilgileri kusura bakmayın sizinle belirsiz bir süre daha paylaşamayacağım. Gerçekleri belgeleriyle öğrenemeyeceksiniz. Ne zaman ki siz Hak aramaya, hakkı gerçekleri ile anlatan gazetenize sahip çıkarsanız o zaman seyredin haramî politikacıların, gevşek idarecilerin, namussuzların, şerefsizlerin ve alçakların suratlarını.

***

Bu kısa yazımın sonunda Kurban bayramınızı en kalbi duygularımla kutlarım… (haramî politikacılar, gevşek idareciler, namussuzlar, şerefsizler ve alçaklar hariç)

En kalbi sevgilerimle…/ www.ilcemhaber.com   

İLÇEM GAZETESİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ / AYTEKİN  YAŞAR

Aytekin Yaşar

Tüm Yazıları

Bu yazının bağlantısını kopyala:
Etiketler: HaramiKomisyonKomisyoncuPolitikacıRantYerel Gazeteler
Önceki Haber

DÜNYA YUVARLAK DEĞİL DÜZ, HAYDİ AŞI OLALIM!

Sonraki Haber

GÖNÜL COĞRAFYAMIZA SINIR ÇİZEMEYİZ!

Sonraki Haber

GÖNÜL COĞRAFYAMIZA SINIR ÇİZEMEYİZ!

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Etiketler

15 Temmuz AB ABD AK Parti Almanya Ankara Avrupa BM CHP Covid-19 Feto Filistin Fransa Göbeklitepe Harran Hristiyan Korona Kudüs LGBT Medine MEFKURE Mekke MHP Müslüman Mısır NATO Osmanlı Pandemi PKK Rusya Suriye TBMM Türk Türkiye URSİAD Yahudi Çin Üsküdar İngiltere İran İslam İsrail İstanbul İstanbul Sözleşmesi Şanlıurfa

Copyright © 2022 Türkiye Postası Gazetesi
www.turkiyepostasi.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğraflar kaynak gösterilerek iktibas edillir.

Toplam Ziyaretçi Sayısı
2921062

Etiket Bulutu

15 Temmuz AB ABD AK Parti Almanya Ankara Avrupa BM CHP Covid-19 Feto Filistin Fransa Göbeklitepe Harran Hristiyan Korona Kudüs LGBT Medine MEFKURE Mekke MHP Müslüman Mısır NATO Osmanlı Pandemi PKK Rusya Suriye TBMM Türk Türkiye URSİAD Yahudi Çin Üsküdar İngiltere İran İslam İsrail İstanbul İstanbul Sözleşmesi Şanlıurfa

Köşe Yazıları

Yahudi zihniyeti ve davranışı

10 Haziran 2025

TÜRKİYE YÜZYILI: KIZILELMA; MEFKÜRE;AKİL ADAMLAR

18 Mayıs 2025

Erdoğan’ın sabrı, Bahçeli’nin cesareti ve Terörsüz Türkiye

14 Mayıs 2025
  • Künye
  • Reklam Politikası
  • Gizlilik ve Koşullar

Köşe Yazıları I Türkiye I Gündem I Siyaset I Dünya I Ekonomi I İktibas I Tarih I Sivil-Toplum I Din &Yaşam I Eğitim I Spor I Kültür & Sanat I Sağlık I Teknoloji

Sonuç Yok
Tüm Sonucu Görüntüle
  • Anasayfa
  • Türkiye
  • Gündem
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • İktibas
  • Tarih
  • Sivil-Toplum
  • Din-Yaşam
  • Diğer
    • Eğitim
    • Spor
    • Kültür & Sanat
    • Sağlık
    • Teknoloji
  • Köşe Yazıları

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist